• ict beheer

Systeembeheer op afstand

Op zoek naar een goede systeembeheerder die uw systeembeheer op afstand kan oppakken? Dan wilt u wel de juiste partij kiezen want het gaat tenslotte om de backbone van uw bedrijf. Opmaat ICT heeft jarenlange ervaring en opereert met een flexibel team van specialisten. Wij werken voornamelijk voor klanten die actief zijn in het MKB segment en uit de regio Den Bosch komen.

Voordelen van systeembeheer op afstand

Er zijn een aantal voordelen op het moment dat je je systeembeheer op afstand laat beheren door ons:

  • Je hoeft geen dure professional in dienst te nemen maar hebt wel iemand met kennis van zaken tot je beschikking.
  • Lagere kosten: op het moment dat de systeembeheerder op locatie komt werken hebt je te maken met voorrijkosten en dien je een werkplek in te richten
  • De verantwoordelijkheid voor een goede infrastructuur ligt niet binnen je organisatie
  • We monitoren pro-actief de infrastructuur van je ICT omgeving. Hierdoor heb je minder last van uitval.
  • Pro-actief advies: we communiceren en adviseren pro-actief over o.a. softwaree-updates, inrichting van de ICT infrastructuur richting de toekomst, etc
  • Always-on garantie: wij zorgen ervoor dat, in het geval van een storing, binnen 24 uur aanwezig zijn. En in 75% van de gevallen binnen 3 uur

Plan van aanpak

Systeembeheer op afstand is bij ons altijd ingericht op klantniveau. Iedere klant heeft zijn eigen uitgangssituatie en wensen. Voordat we aan de slag gaan met systeembeheer op afstand inventariseren we onder andere het volgende:

  • Hoe ziet uw huidige infrastructuur eruit?
  • Wat zijn de (toekomstige) wensen die u als bedrijf heeft?
  • Welke meetpunten wilt u graag laten inrichten

Op het moment dat dit duidelijk is gaan we de afspraken vastleggen en alle werkzaamheden verrichten die ervoor zorgen dat we op afstand ons werk kunnen doen.

Regio Den Bosch

Systeembeheer op afstand kan vanuit iedere locatie. De enige voorwaarde is dat we op afstand bij uw systemen kunnen. Toch opereren we voornamelijk in de regio Den Bosch voor o.a. klanten uit Zaltbommel, Veghel, Oss en uiteraard Den Bosch. Een bewuste keuze want soms is het noodzakelijk om werkzaamheden op locatie uit te voeren. En dan willen we snel te plekke zijn. In 75% van de gevallen lukt ons dat binnen 3 uur.

Contact

Wilt u graag weten wat onze toegevoegde waarde is als systeembeheerder op afstand? Neem dan contact met ons op en we komen graag bij u langs. Zo kunnen we perfect uitleggen hoe we een stabiele ict-infrastructuur ontwikkelen en implementeren.

Bel: 073-8884759
Mail: info@opmaatict.nl

CONTACT

DIRECT HULP NODIG?
BEL 073-8884759

ict beheer